Top 5 Bonuskoodit

Bonuskoodi Betsafe

BetsafeBetsafe on julkaistu tammikuussa 2006 ja sen omistaa nykyään Betsson Group yhdessä Betssonin ja NordicBetin kanssa. Se on lisensoitu Maltalle ja Iso-Britanniaan. Tarjolla olevat urheilulajit ovat monipuolisia, mutta ne keskittyvät kaikki eurooppalaisiin lajeihin. Betsafe tarjoaa asiakkailleen myös mahdollisuuden veikata usealla eri tavalla kuten tarkan tuloksen tai puoliajan perusteella. Enemmän Betsafe bonuskoodit: Betsafe Casino Bonuskoodi, Betsafe Poker Bonuskoodi.

Rekisteröidy käyttämällä Betsafe-bonuskoodia saadaksesi bonuksesi.

Bonuskoodi Betsafe Bonus Yksityiskohdat

Betsafe-bonuskoodi tai Betsafe-bonuslinkki antaa sinulle:

  • Ilman talletusta: -
  • Bonus: €50 Bonus (100%)

*18+. Bonusehdot pätevät:

Betsafe-bonuskoodi on päivitetty ja testattu Lokakuu 2021.

Kuinka käyttää Betsafe-bonuskoodia

Kun rekisteröit Betsafe-tilin, sinulta kysytään bonuskoodia. Suosittelemme, että tarkistat Betsafe-bonuskoodin ylläolevasta listasta ja viimeistelet rekisteröitymisen täyttämällä koodin vaadittuun kenttään rekisteröitymisen yhteydessä:

betsafe bonuskoodi

Syitä käyttää Betsafe-bonuskoodeja

  • Betsafe-bonuskoodeja testataan päivittäin: Suomi olevat käyttäjämme ja ylläpitäjämme testaavat Betsafe-bonuskoodeja ja Betsafe-bonuslinkkejä päivittäisellä tasolla, jotta bonus olisi aina se, mitä luvataan.
  • Betsafe-bonuskoodit ovat taattuja: Ylläolevat bonukset ovat saatavilla kaikille käyttäjille, jotka täyttävät bonusvaatimukset kuten sen, että heillä on ensimmäinen Betsafe-tili, he ovat rekisteröityneet tietystä maasta ja tekevät ensimmäisen talletuksen vaaditulla talletustavalla.
  • Betsafe-bonuskoodit pitävät lupauksensa: uuden tilin rekisteröivät saavat luvatun Betsafe-bonuksen, kun käyttäjät täyttävät Betsafe:n ehdot ja säännöt. Katso Betsafe:n bonuslinkistä tarkemmat tiedot ja yksinkertaiset ehdot, jotka uuden käyttäjän pitää täyttää.

Betsafe-bonuksen säännöt ja ehdot

Verkkosivu bonus

1. Ensimmäisen ilmaisvedon saadakseen on lyötävä vaatimusten mukainen vähintään 25 euron veto oikealla rahalla. Toisen ilmaisvedon saa, kun on lyönyt vaatimusten mukaisen vähintään 25 euron vedon Betsafen mobiilisovelluksella. Ensimmäinen ilmaisveto tulee kierrättää ennen kuin toisen ilmaisvedon voi lunastaa.

2. “Vaatimusten mukainen veto” on veto mistä tahansa vetokohteesta vähintään kertoimella 1,8.

3. Järjestelmävedot eivät kuulu kampanjaan. Vaatimusten mukaisia vetoja eivät myöskään ole mitätöidyt vedot, vedot kohteesta, joka ei lopulta ole mukana sekä vedot, joilla ei voita eikä häviä tasatilanteen vuoksi.

4. Ilmaisveto maksetaan pelitilille 24 tunnin kuluessa vaatimusten mukaisen vedon ratkeamisesta. Ilmaisveto on käytettävissä 7 päivän ajan.

5. Ennen kuin rahoja voi kotiuttaa tai käyttää vapaasti, ilmaisvedon NETTOvoitot (voitot miinus panos) tulee kierrättää yhden kerran vähintään kertoimella 1,8 Vedonlyönnissämme (ennen ottelun alkua tai livenä). Kierrätysvaatimus tulee täyttää 7 päivän kuluessa ilmaisvedon saamisesta, muuten rahat mitätöidään.

Toivomme, että kokemuksesi Betsafe-bonuskoodien käyttämisestä oli miellyttävä. Jos sinulla on ongelmia Betsafe-bonuksen lunastamisessa, otathan meihin epäröimättä yhteyttä ja autamme sinua mielellämme missä tahansa Betsafe bonuskoodi liittyvissä asioissa.